DSOPM

De “Dutch School Of Popular Music” is het kenniscentrum dat onderwijs verzorgt en instellingen ondersteunt op het gebied van “popeducatie”.

Ons uitgangspunt is een professioneel en optimaal poponderwijs voor de amateursector in Nederland. Dat zie je terug in de methodieken die wij gebruiken, die wij toetsen en verspreiden.

Wij hebben de balans gevonden tussen de ontwikkelingen in de subculturen, het vormgeven van verantwoord muziekonderwijs en de ontwikkelingen op academisch gebied. Hierbij wordt altijd het specifieke karakter van de muzieksoort, de leerling en de locatie van de optredens meegenomen

Via publicaties, trainingen, lezingen en goed onderwijs leveren wij een belangrijke bijdrage aan muziekstromingen die in het onderwijs en op conservatoria en hogescholen pas sinds kort een plek hebben gevonden.

Instrumenten huren en onderhouden
Als leerling kan je ook instrumenten en evt. ander materiaal huren bij DSOPM. Tegen een kleine vergoeding kan je dan ook thuis gebruik maken van gitaren, keyboards, versterkers, standaards enz. Daarbij heeft DSOPM ook een eigen onderhoudservice voor instrumenten en apparatuur.